Használati feltételek a Stúdió Színház hírlevél szolgáltatásához

on .

A Hírlevélküldő a Stúdió Színház ingyenes szolgáltatása. A szolgáltatásra történő regisztrációval Ön az itt leírt feltételeket elfogadja.
Felhasználó: az a természetes vagy jogi személy, aki adatainak megadásával jogosulttá vált a hírlevélküldő rendszer használatára. A Felhasználó tudomásul veszi, hogy a hírlevélre történő feliratkozás nem jelent biztosítékot arra, hogy minden, számára fontos információt hírlevél formájában megkap, valamint elfogadja, hogy általános témájú, rendkívüli hírlevelet is kaphat. Friss információkért kérjük, időről-időre látogassa meg honlapunkat a studioszinhaz.ro címen!


A hírlevelek kiküldésének gyakorisága: eseti.
A hírlevélre való feliratkozás három lépésből áll:
Az Adatkezelési hozzájárulás, az Adatvédelmi nyilatkozat és a Felhasználási feltételek elfogadása
Érvényes e-mail cím és név megadása
A hírlevél témakörének kiválasztása
A regisztráció során a rendszer által bekért, a valóságnak megfelelő adatok megadása.

Színház a hírlevelek tekintetében felhasználóitól kizárólag nevet és e-mailcímet kér, mely a szolgáltatás nyújtásához feltétlenül szükséges. Az adatkezelés célja: Színház kizárólag olyan személyes adatot kezel, mely szolgáltatásai nyújtásához szükséges. Az adatkezelés jogalapja: az érintett hozzájárulása, valamint a törvény által előírt kötelezettségek teljesítése. A Színház a személyes adatok kezelésére harmadik fél közreműködését igénybe veheti, azzal a feltétellel, ha a harmadik fél adatkezelési és adatvédelmi gyakorlata megfelel a törvényi előírásoknak.

A Stúdió Színház hírlevél szolgáltatásáról bármikor lehetőség van leiratkozni az alábbiak szerint:

Minden, Stúdió Színház által küldött hírlevél végén található Amennyiben a továbbiakban mégsem szeretne hírlevelet kapni, kattintson ide:  hírlevél lemondása szövegre kattintva vagy
A regisztráció során megadott e-mail címével és nevével belépve a rendszerbe, majd a Hírlevél lemondás gombra kattintva

 


A Stúdió Színház fenntartja magának a jogot, hogy bármikor, előre meg nem határozott rendszerességgel aktualizálja, felülvizsgálja, kiegészítse és egyéb módon módosítsa a jelen felhasználási feltételeket, és új vagy kiegészítő szabályokat, irányelveket vagy feltételeket szabjon meg a szolgáltatás igénybevételére vonatkozóan. A frissítések, felülvizsgálatok, kiegészítések, módosítások, valamint a kiegészítő szabályok, irányelvek és feltételek azonnal hatályba lépnek, és a felhasználási feltételek szerves részét képezik.

Felhasználó kötelezettsége, hogy időről időre áttekintse a felhasználási feltételek esetleges módosításait. Amennyiben a változtatások megjelenését követően továbbra is igénybe veszi a szolgáltatást, az azt jelenti, hogy elfogadja a módosításokat és egyetért azokkal.