EN     RO      facebook    instagram

Magyarországon vendégszerepel Liselotte és a május

on .

liselotte kicsiA Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem Magyar Kara június 12-én pénteken a Pécsi Országos Színházi Találkozón vendégszerepel Pozsgai Zsolt: Liselotte és a május című darabjával.

Magyarország legnevesebb színházi találkozója, a POSZT offprogramjában szerepel a Liselotte és a május, melyet a Marosvásárhelyi Művészeti Egyetemen Harsányi Zsolt rendezett, Gecse Ramóna és Galló Ernő marosvásárhelyi színművészek közreműködésével. A nagysikerű előadás a Művészeti Egyetem Akadémiai műhely programjának része, melynek kitűzött célja, hogy teret nyújtson a színházi kísérletezéseknek, merész színházi nyelvek kipróbálásának az egyetemen oktató művészek előadásában.

 

A marosvásárhelyi színin működő Stúdió Színházban a múlt héten volt látható az évad utolsó előadása, jelenleg nagy erőkkel folynak az előkészületek a felvételire. Júniusban minden hétvégén ingyenes felvételi felkészítőket, a felvételit megelőző héten pedig napi felkészítőket tartunk minden szakon. A felkészítők részletes beosztása megtekinthető az egyetem hirdetőfelületén a www.szini.ro honlap felvételi menüpontja alatt.