EN     RO      facebook    instagram

Nonverbális animációs előadás a Levél utcában

A Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem Levél utcai Stúdió 2.1 termében sorra kerülő bemutató előadása a hagyományos bunraku japán bábtechnika segítségével szól az ifjú- és felnőttközönséghez.


Kozsik Novák Ildikó rendezésében a 2019. március 8-án, pénteken, 19.00 órakor bemutatásra kerülő Jin-Jang c. nonverbális animációs bábelőadás vizuális dramaturgiára épülő színpadi poéma, amelynek világában a Jin-Jang mítoszából ismert férfi- és nőalak megszületése, a környező világ felfedezése, találkozás, különbözőségekből eredő konfliktus, és ellentétből születő harmónia elevenedik meg.


Előadják: Benczi Tekla, Czéh Dániel, Darvas Emőke, Gidófalvi Imola, Kis Veronika Anna, Mag Eszter, Mészáros Ágoston, Sánta Yvett, Szabó Zsolt – a III. éves bábszínész szak hallgatói.


A díszletet és bábokat az ismert képzőművész, szobrász és látványtervező Gavril Siriteanu, Constantin Brâncuși leszármazottja készítette.


Jegyeink megvásárolhatók a Stúdió Színház jegypénztárában minden kedden 14-18 óra között, vagy az előadás helyszínén, kezdés előtt egy órával.


Szeretettel várunk minden érdeklődőt!