EN     RO      facebook    instagram

Liselotte és a május Marosvásárhelyen

on .

liselotte kicsi

A Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem Magyar Kara április 10-én pénteken és 14-én kedden 19 órától játssza Pozsgai Zsolt: Liselotte és a május című darabját.


Újra látható Marosvásárhelyen a Levél utcai Stúdió 2-ben Pozsgai Zsolt fergeteges vígjátéka, Liselotte és a május, melyet Harsányi Zsolt állított színpadra, két kiváló színművész, Gecse Ramóna és Galló Ernő közreműködésével. A dinamikus, helyzetkomikumokban gazdag vígjáték bemutatója a Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem Akadémiai műhely programjának része, melynek kitűzött célja, hogy teret nyújtson a színházi kísérletezéseknek, merész színházi nyelvek kipróbálásának az egyetemen oktató művészek előadásában.

 

Liselotte harmincas éveiben járó, boldogságot kereső nő. A nagy Ő-re vár, egy idő után mindegy, hogy ez szerelő, könyvelő, költő, vagy éppen hajléktalan. Csakhogy mindez nem jön össze olyan egyszerűen, mint azt elsőre gondolnánk. Párkeresési kísérletei, mint egy átok hatására, sorozatosan kudarcba fulladnak. Vagy mégsem?

Jegyeink megvásárolhatók a Stúdió Színház jegypénztárában minden kedden 14-18 óra között, vagy az előadás helyszínén, kezdés előtt egy órával. Jegyeket foglalhatnak a 0736 350 686 telefonszámon vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!