EN     RO      facebook    instagram

Újra karácsonyi ajándékozás a Stúdió Színházban

on .

liselotte 17

December 17-én újra karitatív eseményre várja nézőit a Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem Magyar Kara a Levél utcai Stúdió 2-ben. Az adakozók hajléktalanoknak szánt ajándékkal válthatnak jegyet a 17 órától kezdődő Liselotte és a május előadásra.

 A közelgő ünnepek szellemében a Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem Stúdió Színháza a rászorúlók megsegítésére szánt ajándékok ellenében bocsájt ki jegyeket a Levél utcai Stúdió 2-ben december 17-én, csütörtökön a délután 5 órakor kezdődő Liselotte és a május előadásra. Az immár hagyományossá vált karácsonyi eseményen Marosvásárhely lakosai meleg ruhával, édességgel vagy játékokkal segíthetnek nehéz sorsú polgártársaikon. Az adományok, akárcsak tavaly, a marosvásárhelyi székhelyű Coming Home Egyesület segítségével jutnak el karácsonyi ajándékként a rászorulókhoz.

Jegyeink kiválthatók a Stúdió Színház jegypénztárában minden kedden 14-18 óra között, vagy az előadás helyszínén, kezdés előtt egy órával. Jegyeket foglalhatnak a 0736 350 686 telefonszámon vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.


Mindenkit szeretettel várunk!