EN     RO      facebook    instagram

Rádióban és színpadon a Részegek alkotócsapata

on .

 

Két rádióműsorban és a Stúdió színpadán találkozhattok a Részegek alkotóival csütörtökön.

 

Ivan Viripajev: Részegek című darabját nemrég mutatták be a Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem hallgatói, Harsányi Zsolt rendezésében. Legközelebb csütörtökön este 7 órától látható az előadás a Köteles utcai színpadon.

Szintén csütörtökön, déltől az ErdélyFM hangsávjain találkozhattok az alkotókkal. Az előadás rendezője, Harsányi Zsolt mellett Kelemen Roland dramaturg és a szereplők egy csoportja lesz a Szélcsend c. műsor meghívottja.

A rádiós beszélgetést 14:15 perctől a Marosvásárhelyi Rádióban folytatják az alkotók, ahol a Kultúrpresszóban Kiss Dénes vendégeiként osztják meg az előadással kapcsolatos élményeiket.

Előadásainkra jegyeink interneten megvásárolhatók elővételben a Stúdió Színház weboldalán feltüntetett online rendszerben, vagy az előadás helyszínén, kezdés előtt egy órával. Jegyeket foglalhatnak a 0791.22.99.77 telefonszámon vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen. A Stúdió Színház programjáról bővebb információt a www.studioszinhaz.ro honlapon találnak.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

www.szini.ro